Pannenkoek met ijs en chokotoffsaus

2463235

Voor ± 20 pannenkoeken:

Pannenkoek met ijs en chokotoffsaus

Voor ± 20 pannenkoeken:

250 g bloem

15 g suiker

2 dl melk

3 eieren

1 snuifje zout

4 dl spuitwater

50 g boter

vanille-ijs, voor de afwerking

Voor de chokotoffsaus:

150 g chokotoffs, grof gehakt

scheutje room of melk

Zeef de bloem en meng met de suiker, melk, eieren en zout tot een glad beslag. Bedek de kom en laat 1/2 uur rusten. Roer er voorzichtig het spuitwater onder. Bak dunne pannenkoekjes van het beslag in een hete, beboterde pan.

Doe de chokotoffs in een kom met een scheutje room of melk en laat 3 min. smelten in de microgolfoven op 650W.

Serveer de pannenkoek met een bolletje vanille-ijs en een flinke eetlepel chokotoffsaus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content