Recepten Recepten Soep van eekhoorntjesbrood met griesmeelknoedels Een heerlijk geurende soep op basis van runderfond en champignons. Maar het zijn de knoedels die zorgen voor de extra touch.
Recepten Recepten Pastilla met staartvis en scampi’s Een pastilla komt oorspronkelijk uit de Marokkaanse keuken en bestaat uit een filodeeg met een heerlijk hartige vulling binnenin.
Recepten Recepten Aardappelrösti met sint-jakobsnoten Voor een bijzonder feestelijk voorgerecht: op dit vers gemaakte röstitaartje serveer je enkele gebakken sint-jakobsnoten, gegarneerd met zalmkaviaar.
Recepten Recepten Zalmtartaar met mango, krab en chilipeper Met fijngehakte zalm, mango en krab maak je een lekkere tartaar waarmee je de glaasjes vult. Werk elk glaasje af met een hele krabschaar en broodkorstjes.
Recepten Recepten Medaillons van hert met tijmkorstje en aardappelpuree Een hertenmedaillon komt uit de rug van het hert. Het vlees is erg mals en smaakvol. Vandaar dat het weinig extra's nodig heeft om ten volle tot zijn recht te komen.
Recepten Recepten Hertenfilet met veenbessen en spruitjes Alle ingrediënten voor een heerlijke feestmaaltijd worden in dit gerecht gecombineerd. Het resultaat is dan ook ongehoord lekker.
Recepten Recepten Tournedos van eend met bloemkool en limoenmousseline Je rolt halve eendenfilets op en wikkelt ze in eigen vel zodat je tournedos verkrijgt.
Recepten Recepten Zeetongrolletjes met garnalen, aardappelpuree met zeekraal en champagnesaus De lekkerste dingen uit de zee verzameld op één bordje.
Recepten Recepten Runderfilet in bladerdeeg en gevulde champignons met plattekaas Ingrediënten – voor 4:
Recepten Recepten Cannelloni met paprikacrème Maak gebruik van de Italiaanse cannelloni om er een origineel hapje mee te serveren. Vul ze met een zelfgemaakte paprikacrème en serveer met een lekkere vinaigrette.
Recepten Recepten Tarbot met sinaasappelboter, knolselderpuree en kokosmelk Tarbot is een stevige, vaste vis die je op veel manieren kunt bereiden. Lekker en feestelijk.
Recepten Recepten Stoofpotje van kip met paprika Snel een lekker stoofpotje op tafel brengen? Snijd kippenborstfilets in hapklare stukken, voeg kruiden en bouillon toe en na 20 minuten geniet je van een heerlijke maaltijd.
Recepten Recepten Zeebaars met gekaramelliseerde schorseneren Ze zouden bijna behoren tot de groep van de vergeten groenten. Dankzij dit recept worden de schorseneren volledig in ere hersteld.
Recepten Recepten Kabeljauw in een aromatische bouillon met koriander en citroengras Vis pocheren heeft als grote voordeel dat je de pure smaak van de vis behoudt. Bovendien moet je geen vetstof gebruiken en is de vis in enkele minuten klaar.
Recepten Recepten Kreeft met champagnesabayon en roze peper Feestelijker kan je voorgerecht er niet uitzien.
Recepten Recepten Krabbuideltjes met zoete aardappel Een voorgerecht van gebakken wit krabvlees, zoete aardappel en prei in een brickdeegbuideltje is meteen de beste, mooiste en succesrijkste starter van je feestmaaltijd.
Recepten Recepten Gegratineerde oesters met cidersabayon Vul de leeggehaalde oesterschelpen met gefruite groenten, schik de oesters er terug op en lepel er cidersabayon over. Zo maak je een hemels gerechtje klaar.
Recepten Recepten Velouté van groene asperges met gerookte zalm Maak een zachte smeuïge soep van groene asperges en voeg er gerookte zalmreepjes bij. Verrukkelijk.
Recepten Recepten Rundvlees met foie gras, gedroogde vijgen en noten Bak de runderfilet goudbruin maar zorg ervoor dat hij niet doorbakken is. Snijd dunne plakjes van het vlees en garneer met vijgen en noten.
Recepten Recepten Kreeft met avocado en sesam-sinaasappelsiroop Serveer je gasten een bord met mooie plakjes kreeft afgewisseld met plakjes avocado overgoten met een lauwwarme siroop, en iedereen is in de wolken.
Recepten Recepten Bloemkoolroomsoep met roquefort De roquefort geeft de soep een pittige smaak, perfect gebalanceerd met de wittebroodkorstjes.
Recepten Recepten Lolly’s van foie gras met appel en peperkoek Een exclusief aperitiefhapje voor liefhebbers van foie gras. De lolly's zijn snel en makkelijk gemaakt, nog sneller en makkelijker gegeten.
Recepten Recepten Eieren en cocotte met parmezaan en geroosterd spek Deze eieren en cocotte zijn een lekker en gemakkelijk gerecht, bijvoorbeeld voor je paasontbijt.
Recepten Recepten Gefrituurde scampi’s Kataifi is een vermicelliachtig deeg dat in de Griekse keuken gewoonlijk gebruikt wordt om gebak te bereiden. Maak er deze gefrituurde scampi’s mee!
Recepten Recepten Ricottamousse met vijgen en parmaham Dit lekkere borrelhapje, volgens Italiaans recept, kun je perfect op voorhand klaarmaken. De dag zelf werk je het af met de parmaham en de vijgen.