Muesli met exotisch fruit

Muesli met exotisch fruit
© Getty
Nodig
  • 1/2 kop maïsvlokken
  • 1/2 kop tarwekiemen
  • 1/2 kop gerstvlokken
  • 1/2 kop boekweitvlokken
  • 1 el sesamzaad
  • 1 el lijnzaad
  • kaneelpoeder
  • appeldiksap of rietsuiker naar smaak
  • 2 el krenten en rozijnen
  • exotisch fruit (ananas, kiwi, mango…)
  • melk
  • platte kaas of yoghurt
Bereiding
  1. Rooster de granen en zaden afzonderlijk in een droge koekenpan met antikleeflaag. Boekweitvlokken worden snel bruin en smaken beschuitachtig, rijstvlokken nemen veel tijd en worden op klein vuur, met wat oefening, knapperig.
  2. Meng de ingrediënten en bewaar droog. Meng de muesli rauw of voorgeweekt met exotisch fruit, zoetstof, kaneel en melk, verse kaas of yoghurt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content