Het is iedereen wel al eens overkomen, de wekker gaat en onbewust duw je enkele keren op de snooze knop. Eenmaal wakker besef je dat er te weinig tijd overblijft om je te douchen, je make-up aan te brengen én je haar goed te leggen. Het eerste wat je kan doen om daar verandering in te brengen, is de nodige voorzorgen nemen de avond voordien.

1. Was en scrub 's avonds al grondig je gezicht om alle make-up resten en dode huidcellen te verwijderen. Hydraterende producten en anti-rimpel crèmes werken bovendien beter op een goed gereinigde huid.

2. Was én droog je haar 's'avonds. Ga zeker niet met nat haar slapen want anders zit het 's ochtends in een gek model. Maak er eventueel losse vlechten in die je er 's ochtends weer uithaalt, zo krijg je mooi golvend haar.

De volgende ochtend kan je er ook op een snelle manier fris uitzien:

3. Gebruik een reinigend doekje om je gezicht te verfrissen als je opstaat. Zo veeg je de slaap weg uit je ogen en krijg je een frisse blik.

4. Als je haar niet meer goed zit, gebruik dan een droogshampoo. Je kapsel krijgt meteen meer volume én je haar ruikt lekker.

5. Gebruik een BB crème met SPF factor die je huid hydrateert en tegelijkertijd egaal maakt. Een BB crème zorgt ervoor dat je foundation en hydraterende crème in één keer aanbrengt.

6. Ga voor een simpele dag make-up:, enkel wat concealer, mascara en een zachte lippenstift zijn voldoende. Gebruik je make-up producten ook voor verschillende doelen. Zo kan je lippenstift perfect als blush gebruiken en kan een bruin oogpotlood ook als wenkbrauwpotlood dienen. (AV)

Het is iedereen wel al eens overkomen, de wekker gaat en onbewust duw je enkele keren op de snooze knop. Eenmaal wakker besef je dat er te weinig tijd overblijft om je te douchen, je make-up aan te brengen én je haar goed te leggen. Het eerste wat je kan doen om daar verandering in te brengen, is de nodige voorzorgen nemen de avond voordien. 1. Was en scrub 's avonds al grondig je gezicht om alle make-up resten en dode huidcellen te verwijderen. Hydraterende producten en anti-rimpel crèmes werken bovendien beter op een goed gereinigde huid. 2. Was én droog je haar 's'avonds. Ga zeker niet met nat haar slapen want anders zit het 's ochtends in een gek model. Maak er eventueel losse vlechten in die je er 's ochtends weer uithaalt, zo krijg je mooi golvend haar. De volgende ochtend kan je er ook op een snelle manier fris uitzien: 3. Gebruik een reinigend doekje om je gezicht te verfrissen als je opstaat. Zo veeg je de slaap weg uit je ogen en krijg je een frisse blik. 4. Als je haar niet meer goed zit, gebruik dan een droogshampoo. Je kapsel krijgt meteen meer volume én je haar ruikt lekker. 5. Gebruik een BB crème met SPF factor die je huid hydrateert en tegelijkertijd egaal maakt. Een BB crème zorgt ervoor dat je foundation en hydraterende crème in één keer aanbrengt. 6. Ga voor een simpele dag make-up:, enkel wat concealer, mascara en een zachte lippenstift zijn voldoende. Gebruik je make-up producten ook voor verschillende doelen. Zo kan je lippenstift perfect als blush gebruiken en kan een bruin oogpotlood ook als wenkbrauwpotlood dienen. (AV)