Want je maandstonden zijn als een duif. Een vrije, rondfladderende duif in je onderbuik die met zijn nagels en bek je ingewanden openscheurt en ... Dat is helemaal niet wat deze reclame wil zeggen.

Niet zeker of ze hier nu "Oh what a splash!" zeggen maar ik denk niet dat we dit willen horen in een reclame voor tampons.

De blik van die kat spreekt voor zich: niets zo vervelend als rode vlekken op je poes

Hallo Courteney Cox in Flashdance!

Zit met dit muziekje eens een hele week in je hoofd. Trouwens: wat als je maandstonden nu op donderdag beginnen? Is Friday dan niet de hard day? Help!

Geen idee of "I wasn't invited" een metafoor is voor het feit dat zij haar regels nog niet heeft maar in dat geval krijsen wij: "Blijf toch gewoon gezellig thuis!"

"Tampax tampons make it easier and cleaner" aldus Naomi Watts terwijl ze een badhanddoek over haar schouders werpt en zich lijkt op te maken voor een stortvloed.

Meest realistische conversatie ooit.

Want je maandstonden zijn als een duif. Een vrije, rondfladderende duif in je onderbuik die met zijn nagels en bek je ingewanden openscheurt en ... Dat is helemaal niet wat deze reclame wil zeggen.Niet zeker of ze hier nu "Oh what a splash!" zeggen maar ik denk niet dat we dit willen horen in een reclame voor tampons. De blik van die kat spreekt voor zich: niets zo vervelend als rode vlekken op je poesHallo Courteney Cox in Flashdance!Zit met dit muziekje eens een hele week in je hoofd. Trouwens: wat als je maandstonden nu op donderdag beginnen? Is Friday dan niet de hard day? Help!Geen idee of "I wasn't invited" een metafoor is voor het feit dat zij haar regels nog niet heeft maar in dat geval krijsen wij: "Blijf toch gewoon gezellig thuis!""Tampax tampons make it easier and cleaner" aldus Naomi Watts terwijl ze een badhanddoek over haar schouders werpt en zich lijkt op te maken voor een stortvloed. Meest realistische conversatie ooit.