Nieuws & Trends Geen kunst, wel hot: hoe de Birkenstock transformeerde van hippiesandaal tot hippe slipper
Mode Mode Liveshoppen wordt steeds populairder: 'Het voegt de menselijke dimensie toe die de traditionele webshops misten'
Culinair Culinair Hoe blijft Michelin relevant in een tijd waarin iedereen met een smartphone recensent is?
Design Design ‘Mijn interieur bouw ik op zoals mijn collecties, als een patchwork’: binnenkijken bij de vrouw die van modelabel Ganni een wereldsucces maakte
Beauty Beauty Steeds meer zonnecrème komt in het milieu terecht: 'Dringend onderzoek nodig naar de effecten'
Mode Mode Exclusief gesprek met Giorgio Armani: 'Vroeger stond mode symbool voor vooruitgang, vandaag lijkt het entertainment’
Lifestyle Lifestyle Waarom shoppen zo verslavend is: 'Het gaat meer om de daad zelf dan om wat we kopen'
édito Column | Timon Van Mechelen édito Column | Timon Van Mechelen ‘2025 wordt een pijnlijk, maar broodnodig scharnierjaar voor de modesector’
Mode Mode 'Het is frivool, vervuilend, betoverend en politiek tegelijk': waarom glitter terecht een expo krijgt
Review | Culinair Review | Culinair Getest: restaurant Correspondance van tweesterrenchef San Degeimbre in Brussel
Culinair Culinair Hoe dumplings de culinaire wereld inpakken: 'Traditioneel waren ze een soort ontbijt'
Design Design Schrappen wat niet past: hoe architect Thomas Meesschaert 80 vierkante meter omtoverde tot een ruime zeeflat
Reizen Reizen Waarom onze reisjournalist gek is op hotellobby's: 'Dit is geen hotel, dit is een filmset, recht uit Hollywood'
Culinair Culinair Liever erwt, haver of pistache? Kenner Michel Verlinden vergelijkt verschillende soorten plantaardige melk
Culinair Culinair Kombucha, shrubs of geïnspireerde 'wijn': twee sommeliers vertellen hoe ze alcoholvrije pairings naar een hoger niveau tillen
Mode Mode Waarom de onthullende outfit van Bianca Censori op de Grammy's de gemoederen verhit: 'Mensen associëren kleding met macht'
Design Design Bat-signal voor designkenners: hoe de iconische vleermuislamp van Gae Aulenti haar weg vond naar het grote scherm
Reizen Reizen ‘Dit stukje van de aarde staat nog niet op de wereldkaart’: onze journalist voer naar de ongerepte eilanden in het zuidwesten van de Filipijnen
Review | Culinair Review | Culinair Streetfood doorstaat smaaktest: ‘Deze taqueria is het echte werk’
Design Design ‘Dit huis fascineerde me al als kind’: kijk binnen in de modernistische parel van modeconsulent Raïssa Verhaege
Culinair Culinair Chefs en historici over de perfecte vol-au-vent: ‘De balletjes waren een toevoeging van de Belgen’