Mode Kunst op de catwalk, machtswissels en veel queer: 10 dingen om te onthouden vanop de mannenmodeweken in Parijs en Milaan
Reizen Reizen 5 vakantiewoningen voor de prijs van 1: wat is fractional ownership? Niet één, maar vijf vakantiewoningen bezitten. En dat op de meest gegeerde locaties in Europa. Te mooi om waar te zijn? Een opkomend model van mede-eigenaarschap of fractional ownership maakt het mogelijk.
Reizen Reizen Gloednieuwe fietsroute of gedeelde vakantiewoning? 24 reistips om 2024 richting te geven Geen betere manier om een nieuw jaar in te gaan dan door enkele leuke reizen en trips te plannen om naar uit te kijken. Wij bundelden 24 reistrends, niet te missen bestemmingen en travelgadgets om 2024 richting te geven. Bestemmingen en verbindingen 1. Sporen richting de gouden stad Nadat de nachttrein Brussel, Amsterdam en Berlijn …
Net Napels: zo maak je zelf zuurdesempizza Haast en spoed zijn zelden goed. Gelukkig is er in het weekend tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Deze week: Napolitaanse pizza, die bekendstaat om zijn luchtige korst of ‘cornicione’.
Reizen Reizen Vermijd vakantieblues: 6 tips om het zomergevoel iets langer vast te houden Of je je job nu graag doet of niet, een ding staat vast: het zal altijd een beetje pijn doen om terug te komen van vakantie. Bestaat er een manier om dat vrijheidsgevoel nog een tikkeltje langer vast te houden, ook al zit je (bijna) terug op post? Wij verzamelden 6 tips.
Reizen Reizen De leukste stops onderweg naar het zuiden, of noorden Het beste aan je vakantie is de weg ernaartoe. Want noord- of zuidwaarts cruisen met de wagen doe je liefst niet in één trek door. Afremmen voor een mooi museum, stuk natuur of fijn terras? Dit zijn de leukste stops onderweg.
Culinair Culinair Urban wineries: voor deze wijnmakers hoef je de stad niet uit Onze drankexpert proeft van de nieuwe trends en schenkt klare wijn of bier. Deze week: stadswijn.
Recepten Recepten Pici cacio e pepe In het Antwerpse restaurant Pici wordt de pasta vers gedraaid in het midden van de zaak. Deze Pici cacio e pepe is een traditioneel recept uit hartje Toscane. Pici is een pastasoort gemaakt van water en bloem, zonder eieren. Het is een dikkere spaghetti die vaak met de hand wordt gerold. De cacio en pepe zijn dialect voor kaas (pecorino) en peper.