Culinair Culinair ‘Een rode biet kan even luxueus zijn als een truffel’: vier bekende chefs over de toekomst van plantaardige gastronomie Luxe op het bord: kan dat ook zonder langoustines, oesters, of een lap wagyuvlees? Zonder enig probleem, bewijst een nieuwe generatie chefs die uitblinkt in de botanische gastronomie. ‘We kunnen mensen verwonderd doen kijken naar een simpele knolselder.’
Lifestyle Lifestyle Keuze van de kenner: op deze producten lieten onze redacteurs het voorbije jaar hun oog vallen Van interessante boeken tot sprekende mode en duurzaam design: de voorbije maanden cureerden onze redacteurs hun favoriete vondsten in ons magazine. Nog op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk of een traktatie voor jezelf?
Column | Jean-Paul Mulders Column | Jean-Paul Mulders ‘Je moet dik vel hebben om je niet ongemakkelijk te voelen bij alle berichten over zeedrones en bosbranden, terwijl Het Journaal hijgend met sport blijft openen’
Mode Mode Shoppen in Knokke: 8 nieuwe adressen voor modelovers De voorbije jaren waagden al heel wat nieuwe gezichten hun kans in de shoppingstraten van Knokke, en dat is dit jaar niet anders. Deze acht modeboetieks zwaaiden recent de deuren open.
Culinair Culinair Chef, boer en Instagramicoon Julius Roberts: ‘De seizoenen bepalen wat ik eet’ Julius Roberts (30) is de Britse posterboy voor het seizoensgebonden boerenleven. Hij goot zijn liefde voor het platteland, duurzaamheid en koken in het boek ‘The Farm Table.’
Mode Mode Discrete luxe: 10 kledingstukken voor wie topkwaliteit wil Vergeet schreeuwerige logo’s en designs, echte luxe fluistert. Deze tien klassiekers zijn het toppunt van chic.
Mode Mode Tien Belgische modemerken om te ontdekken Tien jonge merken tonen hoe springlevend de Belgische mode is. Het geheim: kwaliteit en duurzaamheid. Dat achter de labels vaak een duo zit, bewijst dat vrienden en familie de beste back-up zijn.