Vier de liefde in Brussel

De stad Brussel pakt dit jaar uit met een evenement voor álle mensen die u een warm hart toedraagt.

Keert uw maag ook om bij de gedachte aan het valentijnsritueel? Vindt u het romantische diner of het boeketje bloemen ook zo’n afgezaagd recept? De Stad Brussel hoopt alvast van wel. Die pakt dit jaar uit met Brussels in Love, een evenement waarbij die love meteen uitgebreid wordt naar álle mensen die u een warm hart toedraagt. Ook anderen dan uw partner komen dus in aanmerking.

Tijdens het evenement, dat verspreid over de stad plaatsvindt, wordt u een liefdesdrankje op basis van chocolade aangeboden en kunt u op het binnenplein van het stadhuis een enorm driedimensionaal hart van kunstenares Christiane Erard bewonderen. Diverse handelaars, culturele centra en verenigingen organiseren die dag activiteiten rond de big L, een reden te meer om naar het volledige programma te surfen.

De meest romantische horecazaken en boetieks van Parijs, nog een valentijnsklassieker, werden ondertussen gebundeld in Paris Galant, een handige gids die u van het somptueuze hotelbed zo naar pikante lingeriezaken en exclusieve parfumerieÔn brengt. Of omgekeerd natuurlijk.

Wim Denolf

Brussels in Love, op 14 februari in Brussel. De installatie van Christiane Erard in het stadhuis is te zien van 8 tot 20 uur. Paris Galant (20 euro) is verschenen bij Edition Fizzi, ISBN 978-2-353-36013-0. Info: www.fizzi.fr.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content