Pepe Jeans verdeelt luxepakketten voor Tomorrowland

Een vijfdaags toegangsticket, een festivaloutfit van Pepe en een luxeverblijf op de Dreamville camping kunnen binnenkort van jou zijn.

Het Londense denimmerk Pepe Jeans organiseert een wedstrijd in samenwerking met Dreamville, de camping van het dancefestival Tomorrowland. De prijspot bevat onder meer een vijfdaags festivalticket en een bijpassende outfit van Pepe Jeans. Wie tussen 11 mei en 24 juni een jeans koopt in een van de Pepe Jeans boetieks maakt kans op een Pepe Jeans Dreampackage ter waarde van 2.000 euro. Het pakket bevat niet alleen een vijfdaags toegangsticket tot het reeds uitverkochte dancefestival, maar ook een bijpassende outfit van Pepe Jeans, een verblijf in een luxueuze relax room op de Dreamville camping en zes booze bags.

Indien jij ook een dag lang tevergeefs achter de computer zat in de hoop een van de festivaltickets te bemachtigen, is dit dus je kans. In de jeansbroeken, die Pepe Jeans verkoopt in haar winkels, vind je een persoonlijke code terug. Die code moet je ingeven op de website pepejeansdream.be en verder kan je alleen nog maar wachten op het eventuele goede nieuws. (JK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content