Van 'Bruut' naar 'Bloot'

28/06/11 om 13:05 - Bijgewerkt om 13:05

Bron: Knack Weekend

Na de happening 'Bruut' presenteren de Flemish Foodies deze keer 'Bloot', een diner met afterparty.

Van 'Bruut' naar 'Bloot'

Na de happening 'Bruut' presenteren de Flemish Foodies deze keer 'Bloot'. Dit diner met afterparty is een initiatief van de koks Olly Ceulenaere (restaurant Volta in Gent), Kobe desramaults (In de Wulf in Dranouter) en Jason Blanckaert (C-Jean in Gent). Zij nodigen chefs uit die zij waarderen. De koks gaan iets bereiden dat ze thuis voor vrienden op tafel zouden zetten.

De datum: 12 juli, de locatie is nog geheim.

Lees meer over:

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info