Snoekbaars met sabayon van Witkap Pater, pijnboompitten en rucola

10/06/11 om 09:22 - Bijgewerkt om 09:22

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 porties van 120 g snoekbaarsfilet met vel
  • 4 eierdooiers
  • 300 g geklaarde boter
  • 4 eetlepels Witkap Stimilo
  • 50 g gebakken pijnboompitten
  • 30 g rucola (raketsla of notensla)

Bereidingswijze

Schub de snoekbaars, kruid met peper en zout en stoom de vis een 10-tal minuten.

Meng de eierdooiers en bier in een kleine pan, klop de massa tot ze schuimig is op een laag vuur. Kruid met peper en zout en roer er van het vuur de geklaarde boter bij.

Schik de vis in een diep bord, lepel er de saus bij, bestrooi met de pitten en schik de rucola er bovenop.

Kristof Coppens - Restaurant Apriori

Lees meer over:

Onze partners