“Made in Italy”-uitmuntendheid ontmoet spitstechnologie

Voortaan laten e-commerce en spitstechnologie u toe om op afstand kledij op maat te laten maken, en wel van topmakelij uit de beste ateliers van de wereld! Dankzij de omnichannel-strategie van Lanieri kunt u namelijk zowel in een befaamd atelier als op het web terecht!

U heeft voor een bijzondere gelegenheid een authentiek Italiaans klasse kostuum nodig? Of u droomt gewoon van een nieuw overhemd, colbert, polo of ander kledingstuk om uw kleerkast te verrijken? Ook al belet uw overvolle agenda u om naar de winkel te gaan of een personal shopper op kantoor te ontvangen? Geen nood!

Voor de liefhebbers van perfectie en Italiaanse klasse is er namelijk schitterend nieuws: naast de ateliers (in Brussel, Vleurgatsesteenweg 122, en in Parijs, Milaan, Turijn, Bologna, Rome, Biella en Zürich) biedt Lanieri voortaan ook maatwerk via het internet aan! Gepersonaliseerde kledij kunt u dus ook online bestellen. En bovenal kunt u rekenen op recordtijden voor productie en levering: een weekje voor de overhemden en drie weken voor andere kledingstukken! Dit alles uiteraard zonder enig compromis in termen van onze wereldwijd erkende, Italiaanse kwaliteitsproductie, onze zeer toegankelijke prijzen en de onovertroffen faam van onze ateliers!

De 3D-configurator en ons algoritme: revolutionair!

Uw kledij op maat laten maken, hoe gaat dat in zijn werk? Allereerst: afspraak op de online catalogus. Om te kiezen tussen meer dan honderd verfijnde stoffen, 100 % made in Italy, met uiteenlopende kleuren en motieven. Daarna is het tijd voor de eigenlijke creatie! Stijlen en keuzemogelijkheden voor ieders smaak en kleurvoorkeur! Dankzij onze innovatieve en geheel exclusieve 3D-configurator ontdekt u tot in het kleinste detail hoe het kledingstuk zal vallen. Ons revolutionaire algoritme combineert dan weer uw grootte, gewicht en leeftijd om u te helpen de juiste maten te nemen. Wijken die teveel van het gemiddelde af, dan krijgt u een melding. Fouten worden zo tot een absoluut minimum beperkt.

Ons revolutionaire algoritme combineert uw grootte, gewicht en leeftijd om u te helpen de juiste maten te nemen

Verder waakt Lanieri vanzelfsprekend over totale klantentevredenheid. Ook na uw aankoop! Merkt u na ontvangst dat er nog retouches nodig zijn aan uw kledingstuk, dan kiest u een van de volgende oplossingen: u komt rechtstreeks naar ons atelier of u doet een beroep op uw vertrouwde kleermaker. In het laatste geval verbinden wij ons ertoe om de retouches te vergoeden voor een cashbedrag tot 75 euro of onder de vorm van een tegoed voor het dubbele bedrag bij uw volgende aankoop. Bent u nog altijd niet tevreden over de servicekwaliteit, dan betalen wij u integraal terug. Zo eenvoudig is het!

Op naar de “fashion-tech”!

Heuglijk nieuws voor wie deze gloednieuwe 3.0-mode-ervaring naar een nog hoger niveau wil tillen: voortaan kan men ook Bitcoins gebruiken. Men zou haast denken dat deze eenvoudige en wereldwijde betaalmethode ook op maat gemaakt werd voor een internationaal cliënteel dat helemaal into fashion-tech is! Simone Maggi, ceo en medeoprichter van Lanieri, licht deze vernieuwing voor ons toe. “Wij willen kledij maken voor de nieuwe wereldwijde generatie van ondernemers en managers, de “smart nerds”, de wegbereiders van de technologische revolutie die alle sectoren ondervinden.”

Wij willen kledij maken voor de nieuwe wereldwijde generatie van ondernemers en managers, de “smart nerds”

En hij voegt hieraan toe, voortbordurend: “Het zou voorbarig zijn om nu al uit te maken of de Bitcoin een eendagsvlieg is of een echte munt die de traditionele munten kan uitdagen, maar wij geloven hoe dan ook dat het een opportuniteit is voor onze klanten. Wij vonden het vanzelfsprekend om ook de betaalmogelijkheden te vernieuwen.”

Dit bewijst uiteindelijk dat spitstechnologie samen kan gaan met creaties die hun ambachtelijke karakter bewaren en die afgeleverd worden door onze altijd even befaamde ateliers.