Culinair Culinair Maxime Collard is Chef van het Jaar 2024 volgens de nieuwe Gault&Millau Belux Gids Gault&Millau maakte vandaag hun nieuwe Belux Gids bekend, en daarmee ook meteen de nieuwe Chef van het Jaar 2024: Maxime Collard. Een overzicht.
Culinair Culinair De 50 beste restaurants ter wereld zijn bekend, The Jane in Antwerpen eindigt op plaats 39 Restaurant Central in Lima, Peru, is door ‘The World’s 50 Best Restaurants’ verkozen tot beste restaurant ter wereld. The Jane, de Antwerpse sterrenzaak van Nick Bril, eindigde op plaats 39. ‘Ik ben dankbaar en nederig. Het is niet gemakkelijk om in zo’n lijst te blijven staan’, aldus Bril.
Design Design Lichtend voorbeeld: 8 experts over hun favoriete lamp Ontwerpers, architecten, galeriehouders… We vroegen mensen die elke dag met belichting bezig zijn naar hun favoriete lamp en waarom die volgens hen zo bijzonder is. “Het verkeerde licht kan een heel interieur verknoeien.”
Culinair Culinair Topsommeliers over de opkomst van soft pairings: 'Het alcoholvrije aanbod is in de meeste gevallen armzalig' Dry January en Tournée Minérale liggen intussen achter ons, maar soft pairing blijft een vaste waarde. Deze kunst van het alcoholvrij mixen trekt een duidelijke lijn tussen heden en verleden.
Lifestyle Lifestyle Een tijdlijn van 2022: dit waren de trends, relletjes en hoogtepunten Please write your introduction text here