Weekend tipt: eropuit Weekend tipt: eropuit Van nieuwe expo's tot gastronomische ontdekkingen: dit zijn onze weekendtips van 7 tot 9 juni De zomerse dagen zijn nog ver weg, maar bij de pakken neerzitten is geen optie. Daarom geeft de redactie zeven tips voor een geslaagd weekend: van een kunstgalerij bezoeken tot een nieuwe cuisine ontdekken.
Magazine Magazine Rabarbertaart Rabarber is een groente, al denken heel wat mensen ten onrechte dat het fruit is. Dat komt omdat we dit friszure gewas in de keuken vaak verwerken in confituur of gebak. Deze rabarbertaart is een aanwinst voor smulpapen die eens iets anders willen dan een mierzoet dessert.
Magazine Magazine Tomatensalade met burrata Het lievelingetje van de zomer is inzetbaar in bijna alle gerechten, maar de tomaat is vooral onweerstaanbaar met burrata. Deze tomatensalade met burrata is een streling voor alle zintuigen.
Recepten Recepten Gegrilde sla met ansjovisboter en kip Het is geen caesarsalade, ook geen surf-and-turf, maar een salade met precies de juiste smaken. De o zo dankbare ansjovis is hier de heerser.
Recepten Recepten Gratin van zoete aardappel en granny smith met esdoornsiroop © Diane Hendrikx Voor 8-10:
Sabayon Sabayon (of zabaglione) is een Italiaans dessert met wijn, ei en suiker. Met reden gekaapt door de Fransen en ook een klassieker bij ons.