In beeld

1

Geen exotische vakantiefoto’s in de fotoalbums dit jaar: zo zag een zomer in België eruit volgens onze fotografen.

1. Philippe Berkenbaum: “Sint-Idesbald, begin september: ook al waren mondmaskers niet verplicht op het strand, covid was alomtegenwoordig. Nooit eerder was de kust aan het einde van de zomer zo verlaten.”

2. Maroesjka Lavigne: “Hier in België overheerst de kleur grijs, vandaar mijn enthousiasme toen ik dit knalrode blad vond in mijn tuin.”

3. Fred Debrock: “Elke dag maakten wij met het gezin een wandeling door Ledeberg, waar we wonen. Het was mooi om zien hoe mensen zich er bleven inzetten voor een warme buurt.”

4. Aaron Lapeirre: “Ik nam deze foto vlak bij mijn ouderlijke woonst in Bissegem, op wandel met de hond van mijn ouders, vaak onze compagnon de route tijdens lockdownwandelingen.”

5. Charlie De Keersmaecker: “Met vriend Titus De Voogdt, een gepassioneerd visser, vaar ik graag de Noordzee op. Ik ben een watermens, weinig doet mij meer plezier dan een dag op het water.”

6. Jef Boes: “De lockdown was voor ons gezin een zware, emotionele periode. Deze foto nam ik tijdens een kajaktocht in de Kempen, de eerste onbezorgde uitstap in lange tijd. Ik kleurde het groen op de foto roze: als teken dat het geluk in kleine dingen zit, je moet het alleen willen zien.”

7. Eva Donckers: “Deze plek ontdekte ik met wat vrienden tijdens een wandeling: de E10-plas in Schoten. Dat klinkt ongezellig, maar is het niet. Je mag er niet zwemmen, maar net als deze paarden hebben we toch af en toe een dipje gedaan.”

8. Jef Jacobs: “Toen ik deze man zag zitten op het strand van Oostende, wist ik: dit beeld moet ik hebben. Ik drukte snel af, met mijn tweejarige peuter nog op de arm.”

2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content