rat

Het gaat Ratten voor de wind. Niet zozeer op het professionele toneel, maar veeleer privé kunt u op dame Fortuna rekenen. Vooral als u van plan bent een onroerend goed te kopen, of als u op een andere manier een fors bedrag wil investeren, is dit een uitstekend moment om de beslissende stap te zetten. Alle dagen tussen dinsdag 17 en vrijdag 20 mei zijn uiterst positief. In uw gevoelsleven oefenen uw naasten een beetje druk uit opdat u zich eindelijk eens over de vakantie zou buigen.

buffel

Voor Buffels kan dit een heel stimulerende periode worden. Als u zin hebt om nieuwe paden te bewandelen, dan is het klimaat daar nu rijp voor. Zowel op het werk als thuis openen zich nieuwe werelden, en dat is precies wat u zocht. Probeer kieskeurig te zijn, want niet alles is zo rooskleurig als het eruitziet. Ga ook altijd tot het uiterste, want soms zult u al uw energie nodig hebben om een uitdaging tot een goed einde te brengen. In de liefde staat voor vrijgezellen iets te gebeuren.

tijger

Voor Tijgers staat het licht op groen. U voelt zich in alle omstandigheden even goed, zelfs als anderen proberen het ritme te bepalen. U bent niet van slag te brengen, en u werkt vooral met overtuiging naar uw doel toe. Op het financiële toneel slaagt u erin om geduldig te zijn. Maar goed ook, want een te grote haast zou bij naasten of collega’s heel wat kritiek kunnen losweken. In uw gevoelsleven mag u niet aarzelen om lang en geduldig met uw partner te praten.

kat

Voor Katten verwacht de horoscoop een positieve periode. Er zijn natuurlijk wel enige problemen, vooral als u momenteel op zoek bent naar een nieuwe job. Toch slaagt u erin om uw leven te organiseren zoals u dat wilt. In het slot van de week mag u bovendien goed nieuws verwachten. In uw gevoelsleven kan het alle kanten uit. Misschien bent u in een avontuurlijke bui en wachten u een paar passionele dagen. Hebt u een relatie, dan doet u er goed aan de strijdbijl te begraven.

draak

Misschien moet u deze week maar eens proberen te ontspannen. Draken hebben dat nodig. Alleen is de kans niet gering dat zaterdag 14 mei een heel stormachtige dag wordt. Dan krijgt u te maken met mensen die het vooral niet met u eens zijn en dat ook laten merken. Probeer u dus op die situatie voor te bereiden en hou het hoofd koel. In uw gevoelsleven belooft de horoscoop een heel harmonische relatie met uw partner. Tenminste : zodra het hectische weekend voorbij is…

slang

Slangen voelen zich goed. Vooral op het werk loopt alles gesmeerd. U neemt zonder aarzelen uw verantwoordelijkheid, en het resultaat is altijd onverdeeld positief. U voelt de anderen zeer goed aan, en daardoor krijgt u deuren open die voor anderen gesloten blijven. In uw gevoelsleven moet u op uw hoede zijn voor zondag 15 mei. Dan bent u verstrooid, misschien zelfs een tikje onverschillig, en dat kan tot pijnlijke situaties leiden. Probeer wat gezonder te eten.

paard

Paarden staan voor een middelmatige periode. Er hangt behoorlijk wat spanning in de lucht, misschien zelfs conflicten, en daar houdt u niet van. Toch is de kans heel groot dat het onweer in alle hevigheid losbarst, vooral op maandag 16 mei. Misschien moet u proberen u wat beter aan te passen aan het humeur van uw naasten en collega’s, dat kan de pil al vergulden. In uw liefdesleven proeft u van een zorgeloze sfeer. Bij uw partner vindt u troost en vergeet u de dagelijkse zorgen.

geit

Voor Geiten begint een ietwat grijze periode. Tot en met dinsdag 17 mei wordt u op het werk geconfronteerd met uiteenlopende meningen. Bij momenten loopt het conflict zo hoog op, dat er zelfs twee kampen worden gevormd. Het zal alvast heel wat voeten in de aarde hebben om de scherven te lijmen. In uw liefdesleven is de verstandhouding optimaal. Maar goed ook, want er moet eens worden nagedacht over de financiële kant van de vakantie die u zou willen plannen.

aap

U krijgt het niet gemakkelijk. Er is sprake van dringende en complexe opdrachten. Bovendien ziet het ernaar uit dat u niet op de anderen zult kunnen rekenen. U moet dan ook heel voorzichtig te werk gaan en u strikt aan de afspraken houden. Vooral woensdag 18 mei is dat zo, want die dag duiken ook nog eens onverwachte problemen op. In de liefde zal uw partner heel wat geduld moeten hebben. Apen die geen relatie hebben, zoeken rust en gezelschap bij vrienden en naasten.

haan

Voor Hanen begint een gecompliceerde periode. U worstelt met allerlei deadlines, u neemt het risico om details over het hoofd te zien. Tot en met donderdag 19 mei lukt dat allemaal nog best, maar dan lijkt de situatie te ontsporen en verliest u alle houvast. U zult zich grote inspanningen moeten getroosten om de situatie recht te zetten, maar gelukkig bruist u van energie. In de liefde kan uw humeur voor een gespannen sfeer zorgen. In het slot van de week keert de passie terug.

hond

Voor Honden begint een gunstige periode. Als u de lat niet te hoog legt en alles door een realistische bril bekijkt, dan is de kans groot dat u uw doel bereikt. Vermijd ook activiteiten waarmee u geen ervaring hebt. Vrijdag 20 mei wordt een gevaarlijke dag, want dan kan de vermoeidheid toeslaan. Het komende weekend kunt u dan ook maar beter wat uitrusten en weer verse energie opdoen. In de liefde geniet u van een heel evenwichtige en warme relatie.

zwijn

Voor Zwijnen begint een heel actieve periode. Op het werk is er sprake van een reorganisatie waar iedereen al een poos op zat te wachten. Het neemt niet weg dat u zich hard zult moeten inspannen, misschien speelt u wel een sleutelrol. Thuis is er sprake van karweitjes en huishoudelijke taken. Het worden dan ook fysieke beproevende dagen. In de liefde laait de passie even heel hoog op. Uw partner steunt u door dik en dun, en staat vooral achter de nieuwe ideeën waarmee u uitpakt.

André Lemoine

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content