Voor een korte vakantie of een weekend weg, hoeft u niet per se uw hele beauty-huishouden mee te sleuren. Compacte starterkits of weekendsets bevatten alles wat u nodig heeft, in kleine formaten. En voor wie onvoorwaardelijk trouw is aan de merken in de badkamerkast, bestaan er ook oplossingen : kleine plastic doosjes en flacons, om zelf op te vullen.

Shopping : Trui Moerkerke / Foto’s : Diane Hendrikx

Informatie over de verkoopadressen vindt u op pagina 128.

Shu Uemura heeft een groot en origineel aanbod lege plastic flacons en plexi doosjes (van 95 tot 110 fr./stuk). Shampoo, bodylotion, dagcrème…, het kan allemaal in kleine hoeveelheden mee in de valies. De make-up kan gewoon in de handtas : elke kleur oogschaduw en blush (450 fr. en 550 fr.) wordt apart verkocht. De gekozen kleurtjes kunnen in een plat zwart doosje (495 fr., niet op de foto) worden gekleefd, zodat het make-uppalet bijeen zit. Superhandig zijn de apart verpakte oogwatjes (195 fr.) en de minipoederdoos (onderaan links, 295 fr.). Bovenaan links : eenvoudig, miniverstuiver voor parfums (169 fr., bij Inno Antwerpen).

1. Kennismakingspakket van het Biosensitive-gamma van Biotherm (350 fr., bij Inno Antwerpen). De transparante toiletzak bevat een schuimcleanser, een démaquillant, een lotion (telkens 30 ml) en een dagcrème (15 ml). 2. Weekendtasje van Juvena : dagcrème, nachtcrème (telkens 15 ml), démaquillantgel (30 ml) en een miniflacon (7 ml) voor aromatherapie. Alle producten van deze set hebben trouwens een relaxerende geur (650 fr.). Speciale aanbieding van La Prairie : de Caviar Collection Special Set (3510 fr.) : dagcrème (30 ml), oogcrème (5 ml) en bodycrème (30 ml). 3. The Body Shop lanceerde begin deze maand een serie nieuwe huidverzorgingsproducten. Het gaat om een 3-stappen-regime waarbijvoor elk huidtype (The Body Shop definieert er 4) een reiniger, tweetonics en een moisturizer werden voorzien. Om de klanten kenniste laten maken met de lijn, wordt een compleet setje in miniformaat(3 x 50 ml en 25 ml moisturizer) te koop aangeboden (299 fr.). 4. Alle producten volledig op planten gebaseerd vanAveda worden aangeboden in kleine en grote formaten.De kleine formaten laten klanten toe kennis te maken met het product,tegen een redelijke prijs. En ze zijn handig op reis.Een kleine flacon kleurshampoo bijvoorbeeld : misschien heeft uer op weekend net tijd voor. Op de foto :shampoo (50 ml, 185 fr.), kleurshampoo (50 ml, 129 fr.), bodymoisturizer (185 fr.) en body polish (185 fr.). Tasje : 215 frank.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content