deBuren organiseert een gratis rondleiding met architectuurspecialist en ex-OMA medewerker Jan Knikker.

De komende maanden verkent het Vlaams-Nederlands Huis deBuren de architectuur in een aantal Nederlandse steden. Den Haag mag de spits afbijten, later volgen Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.

Gids van dienst is architectuurspecialist Jan Knikker, die vroeger bij het wereldberoemde 'Office of Metropolitan Architecture' van Rem Koolhaas werkte. De wandeling kreeg dan ook de toepasselijke titel 'OMA in Den Haag'.

De uitstappen passen binnen Benelux Architecture 2010, een initiatief van de Nederlandse Ambassade in Brussel. Dat Amsterdam op 18 september aan de beurt komt, ligt al vast. Wie op de hoogte wil blijven van de andere steden, mailt naar annadenise@deburen.eu.

Elien Haentjens

OMA in Den Haag, op 3 (volzet) en 10 juli 2010.

deBuren organiseert een gratis rondleiding met architectuurspecialist en ex-OMA medewerker Jan Knikker. De komende maanden verkent het Vlaams-Nederlands Huis deBuren de architectuur in een aantal Nederlandse steden. Den Haag mag de spits afbijten, later volgen Amsterdam, Rotterdam en Maastricht. Gids van dienst is architectuurspecialist Jan Knikker, die vroeger bij het wereldberoemde 'Office of Metropolitan Architecture' van Rem Koolhaas werkte. De wandeling kreeg dan ook de toepasselijke titel 'OMA in Den Haag'. De uitstappen passen binnen Benelux Architecture 2010, een initiatief van de Nederlandse Ambassade in Brussel. Dat Amsterdam op 18 september aan de beurt komt, ligt al vast. Wie op de hoogte wil blijven van de andere steden, mailt naar annadenise@deburen.eu. Elien HaentjensOMA in Den Haag, op 3 (volzet) en 10 juli 2010.