Wat gebeurde er met het gezicht van Renee Zellweger?

© Reuters

De actrice die wereldberoemd werd dankzij haar rol in Bridget Jones verscheen gisteren in Los Angeles met een haast onherkenbaar gezicht.

Terwijl haar babyface perfect was voor haar rol in Bridget Jones, is de 45-jarige actrice op 20 oktober met een haast onherkenbaar gezicht in het openbaar verschenen. Haar transformatie ontketende een stroom aan reacties op de sociale media.

Haar spectaculaire verandering is waarschijnlijk te wijten aan een buitensporig gebruik van esthetische chirurgie. De laatste jaren ondergaan meer en meer vrouwen plastische ingrepen: van borstvergrotingen en botoxinspuitingen tot ooglidcorrecties en faceliften.

Het resultaat bij de actrice is verbazend en bewijst paradoxaal genoeg dat een overdreven gebruik van methodes die de veroudering zouden moeten tegengaan die juist in de hand werken.
Overigens zal de actrice binnenkort te zien zijn in het derde deel van de avonturen van Bridget Jones. De releasedatum is nog niet bekend maar Colin Firth zal, in tegenstelling tot Hugh Grant, zijn rol verder spelen. De film zal gaan over het moederschap van het hoofdpersonage.

AW

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content