Rihanna wil eigen modelijn starten

© Reuters

Na haar capsulecollectie voor Armani Exchange heeft Rihanna de smaak te pakken.

Niet iedereen die model staat voor Armani, mag ook zelf kleren ontwerpen voor het Italiaanse modeconcern. Die eer viel de 23-jarige Rihanna wel te beurt. Na haar capsulecollectie in de herfst lanceerde ze intussen een vervolg.

Hoewel ze zelf vaak in eerder pikante outfits op het podium verschijnt, hield Rihanna het voor haar eerste modecollectie eerder braafjes. Toch beviel het ontwerpen haar enorm.

De 23-jarige zangeres heeft de smaak te pakken en wil een eigen kledinglijn lanceren. “Ik ben volop bezig met het contacteren van ontwerpers en bedrijven die ik respecteer”, stelt de zangeres in New York Magazine. “Ik wil dat mensen me echt vertrouwen en niet dat ze mijn kleding louter kopen omwille van mijn naam.”

Capsulecollectie

Wat Rihanna juist zal ontwerpen voor haar eigen lijn en hoe de stukken eruit zullen zien, is nog niet bekend. Voor haar capsulecollectie voor Armani Exchange ontwierp ze in eerste instantie twee T-shirts, twee jeansbroeken, een zwarte lederen bikerjas, een tas, een lingeriesetje in twee kleuren en een bandana, het door Rihanna geliefkoosde accessoire. De eerder stoere lijn droeg een speciaal ontworpen logo, waarin de R van Rihanna versmolten was met de arend van Emporio Armani.

Voor de komende lente heeft Rihanna dus opnieuw 7 tot 10 stukken voor Armani ontworpen. En zonet lanceerde ze ook een nieuwe video voor het merk. De zangeres figureert in de laatste campagnes van Emporio Armani Underwear en Armani Jeans. Ook tennisser Rafael Nadal stond model in de campagne van het merk. (EH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content