Zotte Zomervoordelen in Mechelse hotels

© GF

Wie tussen 1 juli en 31 augustus in een van de Mechelse hotels overnacht, geniet van ‘Zotte Zomervoordelen’. Je krijgt tal van kortingen en leuke extra’s bij je verblijf.

In samenwerking met 12 Mechelse hotels, het Speelgoedmuseum en rederij Malinska (boottochtjes op de Binnendijle) lanceert Toerisme Mechelen de Zotte Zomervoordelen. Tussen 1 juli 2016 en 31 augustus 2016 krijgt iedereen die het Zotte Zomervoordelen-arrangement rechtstreeks bij het hotel boekt tal van voordelen. Deze variëren van een aperitief bij aankomst tot een namiddagje wellness of een gratis ontbijt.

Ieder hotel heeft zelf een arrangement samengesteld, dus dat verschilt naargelang het hotel dat je boekt. Toerisme Mechelen heeft ieder arrangement aangevuld met kortingen voor attracties in de stad. Zo bezoek je als volwassene het Speelgoedmuseum voor het kindertarief, geniet je van korting voor een boottochtje op de Binnendijle, beklim je de Sint-Romboutstoren voor het groepstarief en kan je gratis deelnemen aan de dagelijkse Historische Wandeling.

Hoe werkt het?

Bij het inchecken krijgt iedere bezoeker die het arrangement heeft geboekt een voucher. Hierop staan de vier voordelen wat Mechelse attracties waar je zeker recht op hebt. Bij vertoon van deze voucher aan de kassa geniet je van de kortingen. Daarnaast biedt elk hotel dus zelf nog extra voordelen.

Een overzicht van arrangementen per hotel vind je op de website van Toerisme Mechelen. Je boekt het arrangement rechtstreeks bij het hotel zelf.

Enkele hotels hebben ook een speciaal arrangement voor gezinnen ontwikkeld. In deze pakketten zit een overnachting voor twee volwassenen en één of twee kinderen. Uiteraard aangevuld met een pak extra’s.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content