Winter Efteling voor het eerst dagelijks open

Dit jaar blijft de Efteling tijdens de wintermaanden voor het eerst iedere dag tussen 12 december en 31 januari open.

Het Nederlandse pretpark De Efteling blijft nog regulier geopend tot 1 november. Op 12 december is het dan weer tijd voor de Winter Efteling waarbij het park dit jaar voor het eerst dagelijks geopend is.

De Winter Efteling stelt de sprookjes voor in een winters kleedje. Twinkelende lichtjes en knisperende houtvuren zorgen voor warmte en gezelligheid.

Er zijn ook speciale winterattracties, zoals Kinder Winter Wonderland (indoor winterspeeltuin met sneeuwglijbaan), het IJspaleis (schaatsbaan) en ’t Hijgend Hert (langlaufbaan).

De Stoomtrein stopt vanaf deze winter in het gloednieuwe treinstation De Oost, het nieuwe, gethematiseerde stationsgebouw met een groot restaurant. Zowat alle klassieke attracties blijven open.

Natuurlijk is er ook veel extra winterse animatie op verschillende locaties in het park. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld reuzenspeelgoed tot leven wekken met de Tuimelaer, of zich laten betoveren door de warme klanken van gospelkoor De Lichtpuntjes.

Jong en oud kan meezingen met Tika en Kwark in de TiTaToverdisco. Elke dag sluit Pardoes de Winter Efteling af met een ware sneeuwstorm in het park.

Door nu dagelijks open te zijn is het “grootste winterevenement van de Benelux” 20 dagen langer geopend dan de voorgaande jaren, beklemtoont het pretpark.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content