De partijen roepen in het voorstel op om de wet rond het dierenwelzijn zo aan te passen, dat stierengevechten illegaal kunnen worden verklaard.

Aangezien de partijen een meerderheid hebben in het parlement, is de kans zeer groot dat hun wetsvoorstel zal worden goedgekeurd. Indien het wetsvoorstel wordt goedgekeurd, worden de Balearen, waartoe Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera en Cabrera behoren, na de Canarische Eilanden en Catalonië, de derde Spaanse regio waar stierengevechten verboden zijn. (Belga)

De partijen roepen in het voorstel op om de wet rond het dierenwelzijn zo aan te passen, dat stierengevechten illegaal kunnen worden verklaard.Aangezien de partijen een meerderheid hebben in het parlement, is de kans zeer groot dat hun wetsvoorstel zal worden goedgekeurd. Indien het wetsvoorstel wordt goedgekeurd, worden de Balearen, waartoe Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera en Cabrera behoren, na de Canarische Eilanden en Catalonië, de derde Spaanse regio waar stierengevechten verboden zijn. (Belga)