Vroegboekactie bij Airstop

Tot 24 januari biedt Airstop meer dan 500 vliegbestemmingen aan tegen uitzonderlijk lage tarieven.

Tot 24 januari biedt Airstop meer dan 500 vliegbestemmingen aan tegen uitzonderlijk lage tarieven.

De tickets aan lage tarieven kunnen uitsluitend worden verkocht tijdens de Vroegboekactie. U kunt echter het hele jaar door reizen. Het is dus mogelijk om tickets aan te schaffen tijdens de Vroegboekactie en ze later te gebruiken als de ticketprijs hoger staat.

The Big Apple is een van de paradepaartjes van Airstop. Dankzij een uitgebreide kennis van de lokale markt kan de reisorganisatie de gunstigste vlieg- en hoteltarieven aanbieden.

Airstop geeft reizigers alvast enkele tips om de gunstigste prijzen te vinden.

Tip 1: First Minute of Last Minute?

Algemene regel bij lijnvlucht is: hoe langer van tevoren je boekt, des te goedkoper de vlucht is. De eerste stoelen worden vaak tegen een lage prijs verkocht. Daarna stijgen de prijzen. In de laatste week zijn de prijzen het hoogst.

Tip 2: Wees flexibel

Een dag eerder of later vertrekken kan heel wat verschil maken.

Tip 3: Stop onderweg

Koopt u een ticket naar een verre bestemming, overweeg dan even om onderweg een stop in te lassen. Dat maakt het reizen een stuk aangenamer en zo ziet u vaak voor dezelfde prijs een stukje meer van de wereld.

Tip 4: Verzeker uw reis

Vertrek nooit onverzekerd op reis. En plant u meerdere reizen op een jaar, overweeg dan een jaarverzekering die u ook bij Airstop kunt afsluiten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content