Vier de feestdagen in Den Haag

Uitgaan tijdens de feestdagen begint in Den Haag: van sprookjesballet to Sea Life en kerstlichtjes op het Lange Voorhout.

Uitgaan tijdens de feestdagen begint in Den Haag: van sprookjesballet to Sea Life en kerstlichtjes op het Lange Voorhout.

In Den Haag en Scheveningen zijn in de Kerstvakantie tal van leuke dingen te doen voor kinderen. De Haagse theaters hebben speciaal voor kinderen bijzondere producties op de planken staan, zoals het oosterse sprookjesballet “Abdallah en de Gazelle van Basra”.

Sea Life heeft tijdens de vakantieperiode een bijzonder Kerstprogramma. In december en januari kan er weer geschaatst worden: Cool Event Scheveningen tovert het plein voor het Kurhaus om in een winterparadijs. En op het Malieveld is natuurlijk weer het Groot Kerstcircus te vinden.

Concerten, oudejaarsconferences en Oud & Nieuw-feesten

Er zijn in december prachtige Kerstconcerten in diverse Haagse kerken, maar ook heerlijke familievoorstellingen, waaronder de musicals “Wicked” in het Circustheater en “Zorro” in een feestelijk aangekleed World Forum Theater. Een muzikale Kerst met de familie viert u in de Nieuwe Kerk tijdens het traditionele Kerstmeezingconcert.

Een andere Kersttraditie, “De Notenkraker”, staat natuurlijk ook op het programma. En de Engelse acteur en meesterverteller Ashley Ramsden neemt het publiek dit jaar weer mee naar het Victoriaanse Engeland van Dickens klassieker “A Christmas Carol”.

Dezelfde romantische Kerstsfeer vindt u in de Hof van Wouw. Op dinsdag 13 december worden op het Lange Voorhout de lampjes van de Kerstboom ontstoken en op dezelfde dag wordt de historische binnenstad van Delft tijdens Lichtjesavond omgetoverd in Kerstsfeer met een Kerstmarkt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content