Slapen bij Jo&Joe: een volledig nieuw soort hostels

© Jo & Joe

Accor Hotels lanceert een nieuw soort hostels onder de naam Jo&Joe. Wat zal er zo innoverend zijn aan Jo&Joe? Jo&Joe is een Open House, een levende ruimte waarin Townsters (lokale inwoners) en Tripsters (reizigers) elkaar kunnen treffen. Er worden voortdurend activiteiten georganiseerd zoals yogalessen, doe-het-zelf workshops, concerten waar beide groepen welkom zijn.

Datzelfde geldt voor het restaurant waar betaalbare en gezonde gerechten worden geserveerd of waar gasten hun eigen maaltijden kunnen bereiden en de bar waar iedereen welkom is voor drankjes en lokale en artisanale producten.

Qua accommodatie hebben de gasten de keuze uit verschillende mogelijkheden zoals slaapruimtes die ze kunnen delen met anderen maar met behoud van privacy, kamers en appartementen voor twee tot vijf personen met privébadkamer en soms een eigen keukenruimte en bijzondere slaapplaatsen – denk aan yurts, hangmatten, caravans – voor mensen die alleen reizen.

Tegen 2020 zullen er vijftig Jo&Joe hostels zijn in verschillende grote steden in de wereld. De eerste twee openen hun deuren in 2018 in Parijs en Bordeaux.

Jo&Joe zal telkens in het stadscentrum liggen, op maximaal 15 minuten van de belangrijkste bezienswaardigheden. Prijzen vanaf 25 euro per nacht. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content