Tien jaar na het verschijnen van de prachtige BBC-reeks Planet Earth, wordt binnenkort de tweede reeks uitgezonden. De film- en fotografiewereld heeft in die jaren niet stil gezeten waardoor dankzij de nieuwste ultra-hd-technieken de natuur en de dieren nu nog spectaculairder in beeld gebracht kunnen worden.

GF
© GF

Niemand kan beter over de bijzondere manieren waarop de dieren zich gedragen, de buitengewone landschappen en extreme weersomstandigheden vertellen dan Sir David Attenborough en net als de eerste serie zal hij ook de tweede van commentaar voorzien.

In het boek Planet Earth II staan de mooiste beelden uit de televisieserie gebundeld en leest u uitgebreidere verhalen dan op de televisie aan bod komen. Ook krijgt u een kijkje achter de schermen van de enorme toeren die fimmakers en fotografen uit moeten halen om de opnames te maken.

Planet Earth II biedt, zoals de ondertitel van het boek al zegt, een nieuwe kijk op de wereld en is een onmisbare aanvulling op de televisieserie. (MS)

Stephan Moss - Planeet aarde II Kosmos Uitgevers Aantal pagina's: 320 Prijs: 29,99 euro

GF
© GF
GF
© GF
GF
© GF
GF
© GF

Bekijk ook alvast de trailer van de televisieserie

Tien jaar na het verschijnen van de prachtige BBC-reeks Planet Earth, wordt binnenkort de tweede reeks uitgezonden. De film- en fotografiewereld heeft in die jaren niet stil gezeten waardoor dankzij de nieuwste ultra-hd-technieken de natuur en de dieren nu nog spectaculairder in beeld gebracht kunnen worden.Niemand kan beter over de bijzondere manieren waarop de dieren zich gedragen, de buitengewone landschappen en extreme weersomstandigheden vertellen dan Sir David Attenborough en net als de eerste serie zal hij ook de tweede van commentaar voorzien.In het boek Planet Earth II staan de mooiste beelden uit de televisieserie gebundeld en leest u uitgebreidere verhalen dan op de televisie aan bod komen. Ook krijgt u een kijkje achter de schermen van de enorme toeren die fimmakers en fotografen uit moeten halen om de opnames te maken.Planet Earth II biedt, zoals de ondertitel van het boek al zegt, een nieuwe kijk op de wereld en is een onmisbare aanvulling op de televisieserie. (MS)Bekijk ook alvast de trailer van de televisieserie