Reisboek: 365° Kust

© GF

365° Kust is het eerste boek dat de volledige Belgische kust in kaart brengt : van Duinkerke net over de grens in Frankrijk tot Sluis en Cadzand in Nederland.

In het bijna 400 pagina’s tellende boek leest u alles wat u maar zou willen weten over dit mooie stuk België. De auteurs Koen Hardeman en Olivier Willaert werken allebei al jaren in de toeristische sector aan de kust en kennen niet alleen de publiekstrekkers, maar weten zelfs de vaste kustbezoeker nog te verrassen.

Zo leest u over de slowcoffee-winkel Koffie Kàn in Wenduine, over de fietsroute Gentele door het polderlandschap ten zuiden van Blankenberge, over paardrijtochten op het strand bij Het Zoute en over het Museum Paul Delvaux in Sint-Idesbald.

Reisboek: 365° Kust
© GF

Iedere kustplaats heeft haar eigen hoofdstuk waarin elk mooi plekje uitgebreid aan bod komt en aan het eind krijgt u nog een opsomming van adresjes van aparte winkels, bijzondere restaurants, cafeetjes.

365° Kust is niet alleen zeer informatief, maar ook een prachtig boek om door te bladeren : foto’s die zin geven in een vakantie aan zee, overzichtelijke indeling met per kustplaats een eigen kleur, originele vormgeving en een harde kaft. (MS)

365° Kust. Van Adinkerke tot het Zwin, Koen Hardeman en Olivier Willaert, uitgeverij Lannoo, 384 p., 39,99 euro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content