Logeren als een YUP

© GF

Hasselt heeft er een nieuw anders-dan-anders hotel bij: het YUP hotel.

De naam is een knipoog naar de jaren tachtig toen met de term YUP (Young Urban Professional) een jonge succesvolle werkende vrouw of man die hield van luxe en comfort bedoeld werd.

Het YUP hotel mikt precies op dat soort gasten: moderne avonturiers die houden van stijl en comfort, maar wel op een betaalbare manier.

Logeren als een YUP
© GF

Het YUP hotel heeft 59 cabins: kleine kamers van 12 vierkante meter met een topkwaliteit cocoonbed, een multifunctioneel lcd scherm, gratis Wi-Fi zodat je voortdurend in contact kan blijven met de buitenwereld en een grote spiegel. Ontspanning vinden de gasten onder een regenstorm douche met Yuppie douchegel.

En bij de moderne levensstijl hoort dat je kan ontbijten wat (van sushi tot een banaan) en wanneer je wil en daarvoor is het gelijkvloers gereserveerd. Je vindt er de Grab&Go met originele snacks en maaltijden die je zelf kan opwarmen of meenemen. Aan de balie kan je terecht voor een lekkere koffie, goed glas wijn of cocktail. Zelfs de muziek kies je zelf: je draait je eigen plaatje of speelt zelf iets op de piano.

Kamers zijn te boeken vanaf 59. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content