2016 wordt een goed gevuld jaar in Disneyland Parijs. Van Star Wars tot Frozen en een gloednieuwe musicals: zes hoogtepunten in 2016.

1. Ontmoet de helden uit Star Wars: je maakt een rit in de Starspeeder 3000 en meisjes en jongens die het willen opnemen tegen de Dark Side kunnen op training gaan bij meester Yoda aan de Jedi-academie.

2. The Forest of Enchantment: een musical in Broadway-stijl, vanaf 10 februari. Disneypersonages zoals Pocahontas, John Smith, Baloe en Tarzan brengen hulde aan de natuur en het bos.

3. Swing into Spring: de lente begint in Disneyland al op 6 maart met evenementen zoals Goofy's Garden Party.

4. Frozen: de sneeuwpop Olaf droomt van de zomer en het strand, en zal te gast zijn vanaf 4 juni met een Frozen Sing Along-show.

5. Mickey and the Magician : een wonderbaarlijke show met, behalve Mickey Mouse, de geest uit Aladdin, Assepoester, Rafiki uit De leeuwenkoning, en anderen.

6. In het najaar is er een Halvemarathonweekend: hardlopen dwars door Disneyland en de dorpen die rond de parken liggen, terwijl Disney-personages je toejuichen. Voor de kinderen is er een vijf kilometer lange gezinsloop, voor de volwassenen een halve marathon. (MS)

2016 wordt een goed gevuld jaar in Disneyland Parijs. Van Star Wars tot Frozen en een gloednieuwe musicals: zes hoogtepunten in 2016. 1. Ontmoet de helden uit Star Wars: je maakt een rit in de Starspeeder 3000 en meisjes en jongens die het willen opnemen tegen de Dark Side kunnen op training gaan bij meester Yoda aan de Jedi-academie.2. The Forest of Enchantment: een musical in Broadway-stijl, vanaf 10 februari. Disneypersonages zoals Pocahontas, John Smith, Baloe en Tarzan brengen hulde aan de natuur en het bos.3. Swing into Spring: de lente begint in Disneyland al op 6 maart met evenementen zoals Goofy's Garden Party.4. Frozen: de sneeuwpop Olaf droomt van de zomer en het strand, en zal te gast zijn vanaf 4 juni met een Frozen Sing Along-show.5. Mickey and the Magician : een wonderbaarlijke show met, behalve Mickey Mouse, de geest uit Aladdin, Assepoester, Rafiki uit De leeuwenkoning, en anderen.6. In het najaar is er een Halvemarathonweekend: hardlopen dwars door Disneyland en de dorpen die rond de parken liggen, terwijl Disney-personages je toejuichen. Voor de kinderen is er een vijf kilometer lange gezinsloop, voor de volwassenen een halve marathon. (MS)