Zes goede redenen om Disneyland Parijs in 2016 te bezoeken

© Disneyland

2016 is goed gevuld in Disneyland Parijs. Zes hoogtepunten.

2016 wordt een goed gevuld jaar in Disneyland Parijs. Van Star Wars tot Frozen en een gloednieuwe musicals: zes hoogtepunten in 2016.

1. Ontmoet de helden uit Star Wars: je maakt een rit in de Starspeeder 3000 en meisjes en jongens die het willen opnemen tegen de Dark Side kunnen op training gaan bij meester Yoda aan de Jedi-academie.

2. The Forest of Enchantment: een musical in Broadway-stijl, vanaf 10 februari. Disneypersonages zoals Pocahontas, John Smith, Baloe en Tarzan brengen hulde aan de natuur en het bos.

3. Swing into Spring: de lente begint in Disneyland al op 6 maart met evenementen zoals Goofy’s Garden Party.

4. Frozen: de sneeuwpop Olaf droomt van de zomer en het strand, en zal te gast zijn vanaf 4 juni met een Frozen Sing Along-show.

5. Mickey and the Magician : een wonderbaarlijke show met, behalve Mickey Mouse, de geest uit Aladdin, Assepoester, Rafiki uit De leeuwenkoning, en anderen.

6. In het najaar is er een Halvemarathonweekend: hardlopen dwars door Disneyland en de dorpen die rond de parken liggen, terwijl Disney-personages je toejuichen. Voor de kinderen is er een vijf kilometer lange gezinsloop, voor de volwassenen een halve marathon. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content