Halloween in Plopsaland

Kom van zaterdag 30 oktober tot en met zondag 7 november griezelen in Plopsaland met Piet Piraat, de Pompoenkoning en hun vrienden en snuif de Halloweensfeer op in Plopsa Indoor Hasselt.

Kom van zaterdag 30 oktober tm zondag 7 november griezelen in Plopsaland met Piet Piraat, de Pompoenkoning en hun vrienden en snuif de Halloweensfeer op in Plopsa Indoor Hasselt.

Plopsaland De Panne
Het is feest in Plopsaland. De Pompoenkoning tooit het hele park in een gezellige Halloweensfeer en maakt alles klaar voor zijn huwelijk met prinses Ellienna. Maar dat is buiten de wil van heks Serafine gerekend. Zij doet er alles aan om deze trouwpartij te verhinderen.

Met een toverspreuk heeft ze de prinses omgetoverd tot een kleine pop. De Pompoenkoning doet nu een wanhopige oproep om samen met hem tijdens een zoektocht op zoek te gaan naar de juiste toverdrank en -spreuk om deze betovering te verbreken zodat de huwelijk alsnog kan doorgaan.

De heks heeft ook het kasteel van de prinses betoverd in een echt spookhuis. Enkel waaghalzen durven plaats te nemen in de behekste wagentjes voor een spannende rondrit door het kasteel.

Als de kinderen samen met de Pompoenkoning de betovering hebben kunnen verbreken, dan barst een heus heksenfeest los in Plopsaland.

Ook Piet Piraat, Stien Struis, Berend Brokkenpap en Steven Stil beleven angstige momenten tijdens de Piet Piraat Halloweenshow.

Ketnet Halloween Nocturnes
Tijdens de Ketnet Halloween Nocturnes op zaterdag 30 en zondag 31 oktober en op maandag 1, vrijdag 5 en zaterdag 6 november zijn alle attracties zijn extra lang geopend tot 19u. ’s Avonds zetten de Junior Eurosong-finalisten samen met de Ketnet Band het hele Dorpsplein in rep en roer met hun nieuwe hits. Nadien volgt een spetterend vuurwerk.

Plopsa Indoor Hasselt
Ook in Plopsa Indoor Hasselt wordt Halloween gevierd. Honderden pompoenen en strobalen dompelen Plopsa Indoor Hasselt onder in een groezelige Halloween-sfeer. Verkleed je als heks, trol of andere griezel en kom in Plopsa Indoor Hasselt lekker mee Halloween vieren!

Plopsa Indoor Hasselt is geopend van zondag 31 oktober t.e.m. zondag 7 november van 10u tot 18u. Zaterdag 30 oktober is al uitverkocht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content