Eerste editie Nacht van de Gast op zaterdag 26 september

© iStockphoto

Op zaterdag 26 september organiseert UNIZO traditiegetrouw de “Dag van de Klant”, waarop handelaars hun klanten in de bloemetjes zetten. Nieuw dit jaar is de deelname van de logiessector in Vlaanderen.

Tijdens de Nacht van de Gast laten de logiesuitbaters zien hoe gastvrij ze zijn. Wie op zaterdag 26 september bij één van de 750 deelnemende logies van Logeren in Vlaanderen Vakantieland overnacht wordt extra verwend.

Bovendien zetten heel wat logeeradresjes hun deuren die dag open voor het grote publiek. Ze tonen daarbij hun unieke karakter. De ideale gelegenheid om eens een kijkje achter de schermen te nemen.

Bij B&B ’t Groene Genoegen in Laarne kunt u bijvoorbeeld het lokale bier Toverhekske proeven. Bij B&B Het Verloren Gedicht in Kortrijk geniet u in de ochtend van een heerlijk champagneontbijt. En wilt u zelf ervaren dat u ook lekker kan slapen op een woonboot? Dan kunt u op 26 september tussen 12 en 16 uur eens gaan kijken bij Botel Ophoven in Ophoven.

Via Radio 2 kunnen luisteraars op zaterdag 26 september Vlaanderen Vakantiecheques winnen. In de Peter van de Veire Ochtendshow in de week voordien en tijdens de middaguitzending live van op de Grote Markt in Roeselare, maken luisteraars kans

om diezelfde avond nog te overnachten bij een van de 750 logies van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Bekijk op de website Nacht van de Gast welke logiesuitbaters mee doen aan de ‘Nacht van de Gast’ én waar u een kijkje kunt nemen tijdens de opendeurdag op zaterdag 26 september tussen 12u en 16u.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content