Duurste hotelkamer van het land

© Royal Windsor Hotel Brussels

Het Royal Windsor Hotel in Brussel beschikt sinds kort over de duurste hotelkamer van het land. U overnacht er voor 6500 euro per nacht.

Het Royal Windsor Hotel in Brussel beschikt sinds kort over de duurste hotelkamer van het land. Voor een slordige 6500 euro per nacht krijgt u dan ook heel wat in de plaats.

In het penthouse van 400 m² staat een butler tot uw beschikking, die uw koffers uitpakt of even de krant gaat halen.

De kamer is gelegen op een aparte verdieping, waar het salon en de eetkamer in elkaar lopen. Op het terras heeft u één van de mooiste uitzichten op de stad Brussel. Het salon is ingericht met Murano- en 24-karaatsornamenten. De badkamer is afgewerkt met marmer en een ruime jacuzzi. Zelfs in het kleinste kamertje is het behangpapier belegd met Swarovski-kristallen. Absolute privacy is er gegarandeerd, want zelfs de telefoonlijnen zijn beveiligd.

Is zo’n kamer wel rendabel, vroegen wij ons af. Volgens het hotel zijn er echter voldoende rijke mensen die deze kamer willen boeken. Onder meer Charles Aznavour en verschillende staatshoofden kwamen er al overnachten. Onlangs reserveerde een rijke familie uit het Midden-Oosten de kamer omdat ze in Brussel kwamen shoppen. Ze kwamen zich even verfrissen in de kamer, maar bleven er niet slapen.

Bron : Royal Windsor Hotel / MC

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content