Dolce La Hulpe: genieten midden in het Zoniënwoud

Herbronnen na de voorbije strenge wintermaanden in een eigentijdse combinatie van design en wellness? Dat kan in hotel Dolce La Hulpe midden in het Zoniënwoud.

Het hotel en resort Dolce La Hulpe ligt midden in de groene long van Brussel: het Zoniënwoud. Hier kunt u herbronnen na de voorbije strenge wintermaanden, en dat in een eigentijdse combinatie van design en wellness.

Op een steenworp van Brussel vindt u het trendy Dolce La Hulpe met zijn uitzonderlijke ‘Spa Cinq Mondes’, waar eeuwenoude wellness- en massagebehandelingen uit de hele wereld aan bod komen. Wellnessliefhebbers zullen zich hier als een vis in het water voelen met het fitness- en wellnesscentrum, waar ze terechtkunnen voor groepslessen van onder andere zumba, yoga en aquagym. U kunt er een duik nemen in het binnenzwembad met terras, sauna, stoombad en jetstreamdouches.

Dolce La Hulpe heeft een speciale formule ontwikkeld voor de weekends en schoolvakanties, namelijk ‘Verkwikkende en ontspannen vakantie’. Deze formule bevat een overnachting in een Superior-kamer inclusief ontbijt, een groepsles, en onbeperkte toegang tot sauna, zwembad, stoombad en fitnessruimte. In de ‘Spa Cinq Mondes’ heeft u recht op een half uur durende rug- of gelaatsmassage en een half uur in het Japans bad met aroma’s en bloemen. Na een verblijf in Dolce La Hulpe zijn uw batterijen terug opgeladen om ten volle van de lente te kunnen genieten.

Aïsa Knockaert

‘Verkwikkende en onstpannen vakantie’ in Dolce La Hulpe. Geldig tijdens weekends en schoolvakanties. Prijs: vanaf 106 euro per persoon.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content