De beslissing werd genomen na de zelfmoordaanslag vorige week in Istanbul, die het leven kostte aan tien Duitse toeristen en werd opgeëist door de jihadisten van de Islamitische Staat.

"MSC Crociere komt tegemoet aan de toenemende bezorgdheid van onze passagiers door de recente aanslag in Istanboel", aldus de rederij in een communiqué. De beslissing heeft vanaf 26 maart een impact op de route van de MSC Magnifica, die Venetië als thuishaven heeft. De wekelijkse tussenstops in de steden Istanbul en Izmir worden vervangen door stops in de Griekse hoofdstad Athene en Mykonos, het Griekse eiland in de Egeïsche Zee. (Belga)

De beslissing werd genomen na de zelfmoordaanslag vorige week in Istanbul, die het leven kostte aan tien Duitse toeristen en werd opgeëist door de jihadisten van de Islamitische Staat."MSC Crociere komt tegemoet aan de toenemende bezorgdheid van onze passagiers door de recente aanslag in Istanboel", aldus de rederij in een communiqué. De beslissing heeft vanaf 26 maart een impact op de route van de MSC Magnifica, die Venetië als thuishaven heeft. De wekelijkse tussenstops in de steden Istanbul en Izmir worden vervangen door stops in de Griekse hoofdstad Athene en Mykonos, het Griekse eiland in de Egeïsche Zee. (Belga)