De markthal is zo groot als een voetbalveld en biedt plaats aan talloze kraampjes met verse vis, vlees, groenten en andere lekkernijen. Alles van vers brood en smakelijke kazen tot cappuccino, Surinaamse gerechten, biologische groenten en bloemen en planten is te koop in de honderd versunits, vijftien foodshops en acht restaurants.

De Markthal is zeven dagen per week geopend tot 20 uur en gemakkelijk te bereiken, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Direct onder de hal ligt een grote parkeergarage, en het treinstation bevindt zich om de hoek.

Ook voor wie niet wil shoppen, is de hal een bezoek waard om het kunstzinnige architecturale ontwerp. (MS)

De markthal is zo groot als een voetbalveld en biedt plaats aan talloze kraampjes met verse vis, vlees, groenten en andere lekkernijen. Alles van vers brood en smakelijke kazen tot cappuccino, Surinaamse gerechten, biologische groenten en bloemen en planten is te koop in de honderd versunits, vijftien foodshops en acht restaurants. De Markthal is zeven dagen per week geopend tot 20 uur en gemakkelijk te bereiken, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Direct onder de hal ligt een grote parkeergarage, en het treinstation bevindt zich om de hoek. Ook voor wie niet wil shoppen, is de hal een bezoek waard om het kunstzinnige architecturale ontwerp. (MS)