Bezoekers kunnen onder andere de troon- en eetzaal en de portrettengalerij bekijken. In die zalen vinden officiële ceremonieën plaats. Ze zijn bijzonder weelderig ingericht met schilderijen van meesters als Rubens, Vermeer en Canaletto, met kostbaar porselein en wandtapijten.

Deze zomer kunnen bezoekers ook sieraden, juwelen en galajurken van de koninklijke familie bekijken tijdens de tentoonstelling Diamonds: A Jubilee Celebration, van 30 juni tot 7 oktober. Onder andere de halsband met 21 enorme edelstenen die de koningin van de Zuid-Afrikaanse regering cadeau kreeg voor haar 21e verjaardag wordt tentoongesteld. (MS)

Info en ticketsVisit Britain Shop

Royal Collection

Bezoekers kunnen onder andere de troon- en eetzaal en de portrettengalerij bekijken. In die zalen vinden officiële ceremonieën plaats. Ze zijn bijzonder weelderig ingericht met schilderijen van meesters als Rubens, Vermeer en Canaletto, met kostbaar porselein en wandtapijten. Deze zomer kunnen bezoekers ook sieraden, juwelen en galajurken van de koninklijke familie bekijken tijdens de tentoonstelling Diamonds: A Jubilee Celebration, van 30 juni tot 7 oktober. Onder andere de halsband met 21 enorme edelstenen die de koningin van de Zuid-Afrikaanse regering cadeau kreeg voor haar 21e verjaardag wordt tentoongesteld. (MS)Info en ticketsVisit Britain ShopRoyal Collection