Cadeaukoffertjes

Met de feestdagen voor de deur lanceert Club Med drie cadeau-koffertjes waarmee u een weekend of week kunt verblijven in een van de clubdorpen van Club Med.

Met de feestdagen voor de deur lanceert Club Med drie coffrets cadeaux, cadeau-koffertjes waarmee u een weekend of week kunt verblijven in een van de 80 clubdorpen van Club Med.

Ieder koffertje heeft een eigen thema. De Week-end Bonheurs zijn geldig voor reizen naar Frankrijk en het Middellandse Zeegebied, waar u een weekend lang kunt genieten in clubdorpen als Opio en Provence of Marrakech la Medina in Marokko. Voor twee dagen en twee nachten voor twee personen betaalt u 590 euro, exclusief vervoer.

Het koffertje Bonheurs Nautiques biedt een verblijf van een week in clubdorpen waar waterskiën, windsurfen en wakeboarden centraal staan, in Palmiye in Turkije of El Gouna-Mer in Egypte, bijvoorbeeld: 2790 euro voor twee personen, inclusief vervoer.

Bonheur d’Exception leidt naar de extra luxe clubdorpen, zoals het eerste wintersportdorp met vijf drietanden in het Franse Val d’Isère of een warmere variant in Mexico, de Malediven of Guadeloupe: 3990 euro voor twee personen, inclusief vervoer.

Maaike Schwering

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content