Brussels Airlines gaat samenwerken met MSC Cruises

Brussels Airlines vliegt reizigers die met cruisemaatschappij MSC Cruises een cruise willen maken voor slechts 150 euro naar hun bestemming.

Reizigers die met cruisemaatschappij MSC Cruises een cruise willen maken op de Middellandse Zee vanuit Marseille of Venetië, raken sinds dit jaar makkelijker in hun vertrekhaven.

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines vliegt de cruiseklanten voor slechts 150 euro naar hun bestemming. MSC Cruises en Brussels Airlines boden dit pakket al in 2009 aan in een testfase. “Omwille van het succes stellen we het vandaag officieel voor”, zegt Gualtiero Toregni, CEO van MSC Cruises België.

De reizigers kunnen bij MSC Cruises hun hele reis boeken, vlucht inbegrepen, en de cruisemaatschappij staat in voor het hele traject, van bij het vertrek op Brussels Airport tot aan de thuiskomst.

Bovendien is de meerkost voor de cruiseganger beperkt. Het hele pakket met cruise en vluchten bedraagt slechts 150 euro meer dan enkel de cruise. Eigenlijk betaal je dus slechts 150 euro voor een vliegtuigreis.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content