Evenementen in Knokke

Knokke is meer dan het Saint-Tropez van België. Proef ook eens van de natuur met het Zwin en de Vlindertuin, en haal uw hakken boven voor een fietstocht met ‘Heels on Wheels’.

Knokke is meer dan het Saint-Tropez van België. Knokke heeft onder andere op vlak van natuur heel wat te bieden met de Vlindertuin en natuurpark Het Zwin, twee vaste waarden aan de Belgische kust. Wij pikten voor u enkele top events uit, maar de volledige zomeragenda vindt u op de website van Toerisme Knokke.

Sport

Op 1 september vindt de Zwintriatlon plaats, en ook op andere dagen wordt er naarstig gesport met ‘Knokke Jogging’ op 1 mei, Scapa Polo Beach op 22,23 en 24 mei en een strandloop op 9 juli. Van 6 tot 8 augustus wordt het Belgisch kampioenschap Beachvolley uitgevochten op het strand in Knokke.

Internationaal Fotofestival

Knokke-Heist laat zich de komende weken in met glamour en glitter – voor zover dat al niet het geval was in het meest mondaine badoord van België- tijdens het Internationaal Fotofestival. Van 28 maart tot 13 juni kunt u er het werk van verschillende fotografen ontdekken. Gastfotograaf deze keer is Tim Walker.

Heels on Wheels

Op 27 juni kunt u in het walhalla van de Belgische jetset terecht voor een sportief fietsevenement, gecombineerd met lifestyle, ‘Heels on Wheels’, genoemd.

Eccentric 2010

De excentrieke beurs straalt één en al luxe uit met een programma bestaande uit klassevolle modeshows, wijnproeverijen en gastronomisch tafelen. Dit jaar vindt Eccentric voor de achtste keer plaats van 12 tot en met 17 mei.

Aïsa Knockaert

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content