Ruitervakanties zijn aan een enorme opmars bezig. Het Oost-Vlaamse reisbureau Perlan heeft onlangs een contract gesloten met In The Saddle, een Britse specialist in kwaliteitsvolle ruitervakanties.

Dankzij deze samenwerking kunnen Vlaamse paardrijders in 35 landen verspreid over alle continenten terecht met originele formules.

In The Saddle biedt zowel reisarrangementen voor de klassieke rijstijl als populaire rijtypes, zoals freestyle of western rijden. Denk bijvoorbeeld aan korte vakanties op het Ierse platteland, de Hongaarse poesta of de Franse Périgord, maar ook aan expedities in het Argentijnse Patagonië, een ruitersafari in Namibië of Zuid-Afrika of een ranchvakantie in de VS of Canada.

Perlan biedt daarbij extra diensten zoals het zoeken van de goedkoopste vluchten, de geschikte reisverzekering en indien gewenst extra excursies. De brochure van In The Saddle is gratis te verkrijgen bij Perlan.

Maaike Schwering

Ruitervakanties zijn aan een enorme opmars bezig. Het Oost-Vlaamse reisbureau Perlan heeft onlangs een contract gesloten met In The Saddle, een Britse specialist in kwaliteitsvolle ruitervakanties. Dankzij deze samenwerking kunnen Vlaamse paardrijders in 35 landen verspreid over alle continenten terecht met originele formules. In The Saddle biedt zowel reisarrangementen voor de klassieke rijstijl als populaire rijtypes, zoals freestyle of western rijden. Denk bijvoorbeeld aan korte vakanties op het Ierse platteland, de Hongaarse poesta of de Franse Périgord, maar ook aan expedities in het Argentijnse Patagonië, een ruitersafari in Namibië of Zuid-Afrika of een ranchvakantie in de VS of Canada. Perlan biedt daarbij extra diensten zoals het zoeken van de goedkoopste vluchten, de geschikte reisverzekering en indien gewenst extra excursies. De brochure van In The Saddle is gratis te verkrijgen bij Perlan. Maaike Schwering