Pinko trekt Mark Fast aan voor collecties 2011

Samen willen ze creatieve, maar draagbare kledij ontwerpen.

Londen is een kweekvijver voor jong modetalent. Dit keer valt de eer te beurt aan Mark Fast. Hij gaat met het Italiaanse merk Pinko samenwerken voor de collecties van 2011.

“Dat is een fantastische kans voor mij om mijn creativiteit aan een groter publiek te tonen. Ik hou van de Pinko-stijl, omdat ze draagbare, sexy en leuke kledij aan een aantrekkelijke prijs brengen,” aldus ontwerper Mark Fast.

Het Italiaanse merk Pinko, opgericht door Pietro Negra en Cristina Rubini, bestaat intussen al bijna 20 jaar. Wereldwijd hebben ze 800 verkooppunten, waaronder eigen boetieks in Londen, Antwerpen, Milaan en Parijs.

Perfecte combinatie

Mark Fast is afkomstig uit Canada en studeerde in 2008 af aan de Londense Central Saint Martins college. Hij woont nu ook in de stad. Fast staat vooral bekend om zijn innoverende breitechnieken en lichaamsbewuste silhouetten.

“Londen staat bekend voor zijn ongelooflijk creatief talent en we zeer enthousiast dat Mark met ons wil samenwerken. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe collectie een perfecte combinatie zal worden van uitmuntende creativiteit en fantastische draagbare en bereikbare kledij,” zegt Pietro Negra, CEO van Pinko.

Laura Van Roey

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content