Het 40-jarige Tsjechische topmodel Eva Herzigova is bevallen van haar derde kindje, een zoontje. De trotse ouders gaven hem de naam Edward. Dat schrijft de Telegraph.

Het topmodel is bevallen van haar derde zoontje. Herzigova en haar vriend, de zakenman Gregorio Marsiaj, hebben samen al twee zoontjes: George, vijf, en Philipe, twee.

Het voormalige Wonderbra-gezicht bleef tijdens de eerste maanden van haar zwangerschap gewoon verderwerken. Zo was ze onder meer in verwachting toen ze een verleidelijke rol kreeg in een reclamefilmpje van het schoenenlabel Brian Atwood. Hiervoor kroop ze in de huid van Marilyn Monroe. Daarnaast liep ze ook nog op de catwalk, toen ze meer dan vier maanden zwanger was, voor het goede doel.

Enkele collega's van Eva Herzigova mogen binnen enkele maanden ook een kleintje verwelkomen. Zo maakte het model Natasha Poly bekend dat ze zwanger is en een van de gezichten van Calvin Klein- Lara Stone bevalt binnen enkele weken van haar eerste kindje. (LVR)

Het 40-jarige Tsjechische topmodel Eva Herzigova is bevallen van haar derde kindje, een zoontje. De trotse ouders gaven hem de naam Edward. Dat schrijft de Telegraph. Het topmodel is bevallen van haar derde zoontje. Herzigova en haar vriend, de zakenman Gregorio Marsiaj, hebben samen al twee zoontjes: George, vijf, en Philipe, twee. Het voormalige Wonderbra-gezicht bleef tijdens de eerste maanden van haar zwangerschap gewoon verderwerken. Zo was ze onder meer in verwachting toen ze een verleidelijke rol kreeg in een reclamefilmpje van het schoenenlabel Brian Atwood. Hiervoor kroop ze in de huid van Marilyn Monroe. Daarnaast liep ze ook nog op de catwalk, toen ze meer dan vier maanden zwanger was, voor het goede doel. Enkele collega's van Eva Herzigova mogen binnen enkele maanden ook een kleintje verwelkomen. Zo maakte het model Natasha Poly bekend dat ze zwanger is en een van de gezichten van Calvin Klein- Lara Stone bevalt binnen enkele weken van haar eerste kindje. (LVR)