Milk , Milk, Lemonade, round the corner (of: push the button) fudge is made; het is een kinderrijmpje waar al uren speeltijd mee gevuld zijn, maar comedienne Amy Schumer heeft het stukje onderbroekpoëzie nu ook tot bij het oudere publiek gebracht.

In een clipje zie je Schumer uitgedost in lakleder tussen schaarsgeklede dames die schudden met de borsten (Milk, milk), suggestief door de knieën gaan (Lemonade) of hun billen laten trillen (round the corner fudge is made).

Ook al is het duidelijk een parodie: de clip ziet er niet anders uit dan het recentere werk van J-Lo, Iggy Azealia of Nicki Minaj. En dat is net waar Schumer een licht op wil laten schijnen. "An ass is not a booty, it's a fudge machine", aldus Schumer, die zich voor het viralgehalte van haar video liet bijstaan door Amber Rose en Method Man.

Milk , Milk, Lemonade, round the corner (of: push the button) fudge is made; het is een kinderrijmpje waar al uren speeltijd mee gevuld zijn, maar comedienne Amy Schumer heeft het stukje onderbroekpoëzie nu ook tot bij het oudere publiek gebracht.In een clipje zie je Schumer uitgedost in lakleder tussen schaarsgeklede dames die schudden met de borsten (Milk, milk), suggestief door de knieën gaan (Lemonade) of hun billen laten trillen (round the corner fudge is made). Ook al is het duidelijk een parodie: de clip ziet er niet anders uit dan het recentere werk van J-Lo, Iggy Azealia of Nicki Minaj. En dat is net waar Schumer een licht op wil laten schijnen. "An ass is not a booty, it's a fudge machine", aldus Schumer, die zich voor het viralgehalte van haar video liet bijstaan door Amber Rose en Method Man.