Haar garderobe moet intussen zowat een volledige verdieping in het Witte Huis innemen. Maar wanneer het op winkelen aankomt, wel, dan blijkt Michelle Obama net als eender welke vrouw ter wereld te zijn. In een interview met zender ABC geeft de first lady toe dat ze ten opzichte van haar man wel eens de oude truuk "Dat? O, da's iets ouds!" bovenhaalt wanneer ze iets nieuws gekocht heeft.

Barack: Ze smokkelt dingen naar binnen, weet u.

Michelle: Om te doen alsof het niet nieuw is.

Barack: Ze heeft die oude strategie: "Nee, nee, dat is oud..".

Michelle: Yeah

Barack: Maar eigenlijk bedoelt ze dan dat ze het een maand geleden heeft gekocht, ze draagt het voor het eerst, maar...

Michelle: Technisch gezien...

Barack: Technisch gezien is het niet spiksplinternieuw.

Michelle: Het is niet nieuw.

Het volledige interview, dat afgelopen vrijdag uitgezonden in de VS werd uitgezonden, ziet u hier: http://abcnews.go.com/2020

AH.

Haar garderobe moet intussen zowat een volledige verdieping in het Witte Huis innemen. Maar wanneer het op winkelen aankomt, wel, dan blijkt Michelle Obama net als eender welke vrouw ter wereld te zijn. In een interview met zender ABC geeft de first lady toe dat ze ten opzichte van haar man wel eens de oude truuk "Dat? O, da's iets ouds!" bovenhaalt wanneer ze iets nieuws gekocht heeft. Barack: Ze smokkelt dingen naar binnen, weet u. Michelle: Om te doen alsof het niet nieuw is. Barack: Ze heeft die oude strategie: "Nee, nee, dat is oud..". Michelle: Yeah Barack: Maar eigenlijk bedoelt ze dan dat ze het een maand geleden heeft gekocht, ze draagt het voor het eerst, maar... Michelle: Technisch gezien... Barack: Technisch gezien is het niet spiksplinternieuw. Michelle: Het is niet nieuw. Het volledige interview, dat afgelopen vrijdag uitgezonden in de VS werd uitgezonden, ziet u hier: http://abcnews.go.com/2020 AH.