Er zou een televisiefilm gemaakt worden over het leven van de beroemde Italiaanse modeontwerpster Donatella Versace. De hoofdrol zou vertolkt worden door actrice Gina Gershon. Dat schrijft Fashionista.

De nieuwe film is een verfilming van het boek 'The House of Versace: The Untold Story of Genius, Murder and Survival' van journaliste Deborah Balls. De film zal ingaan op de drugsproblemen van de ontwerpster en hoe ze het modehuis overnam na de tragische dood van haar broer, Gianni.

Actrice Gina Gershon, die we vooral kennen uit de film 'Showgirls' van Paul Verhoeven, krijgt de hoofdrol in de film. Daarnaast zal ook Raquel Welch in de film meespelen. Zij krijgt de rol van Lucia, de invloedrijke tante van Gianni en Donatella. Regisseur van de prent is Sara Sugarman, die een tijdje geleden nog onder vuur lag voor het regisseren van de film 'Liz and Dick' over het leven van Elizabeth Taylor en Richard Burton met actrice Lindsay Lohan in de hoofdrol.

De film wordt in oktober op het Amerikaanse kleine scherm verwacht en zal op een later moment ook wel in onze streek worden uitgezonden. (LVR)

Er zou een televisiefilm gemaakt worden over het leven van de beroemde Italiaanse modeontwerpster Donatella Versace. De hoofdrol zou vertolkt worden door actrice Gina Gershon. Dat schrijft Fashionista. De nieuwe film is een verfilming van het boek 'The House of Versace: The Untold Story of Genius, Murder and Survival' van journaliste Deborah Balls. De film zal ingaan op de drugsproblemen van de ontwerpster en hoe ze het modehuis overnam na de tragische dood van haar broer, Gianni. Actrice Gina Gershon, die we vooral kennen uit de film 'Showgirls' van Paul Verhoeven, krijgt de hoofdrol in de film. Daarnaast zal ook Raquel Welch in de film meespelen. Zij krijgt de rol van Lucia, de invloedrijke tante van Gianni en Donatella. Regisseur van de prent is Sara Sugarman, die een tijdje geleden nog onder vuur lag voor het regisseren van de film 'Liz and Dick' over het leven van Elizabeth Taylor en Richard Burton met actrice Lindsay Lohan in de hoofdrol. De film wordt in oktober op het Amerikaanse kleine scherm verwacht en zal op een later moment ook wel in onze streek worden uitgezonden. (LVR)