De dochter van de oprichters van lingeriemerk Agent Provocateur en de kleindochter van Vivienne Westwood, Cora Corre, maakt haar debuut als model in het laatste nummer van LOVE Magazine. Dat schrijft de Telegraph.

Amper 16 jaar oud is ze, de kleindochter van Vivienne Westwood. Maar het leek wel in de sterren geschreven dat de jonge Cora Honeysuckle Corré haar stappen zou zetten in de mode/of modellenwereld. Haar ouders hebben namelijk het luxe-lingeriemerk Agent Provocateur opgericht en haar grootmoeder is de bekende Britse ontwerpster Vivienne Westwood. En zo gebeurde.

Zo staat de jonge vrouw voor het eerst model voor een fotoreportage in LOVE Magazine. Bovendien heeft haar eerste job als model nog iets extra's: zo draagt ze make-up van de gloednieuwe make-uplijn van Marc Jacobs.

Cora heeft ook iets met make-up, zo verklaart de hoofdredactrice van het magazine Katie Grand. "Ik dacht dat het wel een leuk idee was om Cora en haar vrienden zelf hun make-up te laten doen," zegt Grand aan de Evening Standard. "Cora is altijd al gek geweest op make-up." (LVR)

De dochter van de oprichters van lingeriemerk Agent Provocateur en de kleindochter van Vivienne Westwood, Cora Corre, maakt haar debuut als model in het laatste nummer van LOVE Magazine. Dat schrijft de Telegraph. Amper 16 jaar oud is ze, de kleindochter van Vivienne Westwood. Maar het leek wel in de sterren geschreven dat de jonge Cora Honeysuckle Corré haar stappen zou zetten in de mode/of modellenwereld. Haar ouders hebben namelijk het luxe-lingeriemerk Agent Provocateur opgericht en haar grootmoeder is de bekende Britse ontwerpster Vivienne Westwood. En zo gebeurde. Zo staat de jonge vrouw voor het eerst model voor een fotoreportage in LOVE Magazine. Bovendien heeft haar eerste job als model nog iets extra's: zo draagt ze make-up van de gloednieuwe make-uplijn van Marc Jacobs. Cora heeft ook iets met make-up, zo verklaart de hoofdredactrice van het magazine Katie Grand. "Ik dacht dat het wel een leuk idee was om Cora en haar vrienden zelf hun make-up te laten doen," zegt Grand aan de Evening Standard. "Cora is altijd al gek geweest op make-up." (LVR)