Design Design Ricardo Scofidio, architect van de High Line in New York, overleden op 89-jarige leeftijd
Culinair Culinair Het rolmodel van chef Lize Willems: 'Volharding wordt in onze familie generationeel doorgegeven'
Culinair Culinair Tijd om een verdicchio in de kelder te leggen: kenner Dennis van den Buijs over witte bewaarwijnen
Reizen Reizen Stilte, rust en pure paniek: onze journalist ging zonder vaarbewijs op bootvakantie in Ierland
Mode Mode Julian Klausner over zijn catwalkdebuut bij Dries Van Noten: 'Ik wil vooral een fijn moment creëren'
Review | Culinair Review | Culinair Restaurant Matil in Genk uitgetest: ‘Elegante thuiskeuken op het ritme van de moestuin’
Design Design Hedendaags design in het wild: binnenkijken in een Antwerps appartement dat dubbelt als kunstgalerie
Mode Mode Iconisch werk van Saul Steinberg gerestaureerd en tentoongesteld bij Delvaux tijdens Paris Fashion Week
Culinair Culinair Hoe de Le Creuset-kookpot een statussymbool werd: 'Als mijn huis afbrandt, gaat die pot als eerste mee naar buiten'
Mode Mode Belg Alain Gossuin is al 40 jaar een veelgevraagd topmodel: ‘Ik loop eigenlijk niet graag op de catwalk’
Culinair Culinair Gebrouwen in vertrouwen: 4 Belgische craftbeercollabs geproefd door expert Michel Verlinden
Beauty Beauty 'Als ik zie hoe de stewardess haar tranen wegveegt, maak ik mij zorgen': onze journalist belandde middenin een natuurramp in Nepal
Mode Mode Achter de schermen van het sorteercentrum van Oxfam: 'We vonden eens 29.000 euro in een Moncler-jasje'
Mode Mode Meryll Rogge viert de vijfde verjaardag van haar label: '2024 was een topjaar, en het ergste jaar'
Human Interest Human Interest Bestaat Belgische traditionele kledij? 'Onze kledij was veel kleurrijker dan het clichébeeld van de blauwe kiel en bolletjeszakdoek'
Design Design Alles voor de akoestiek: binnenkijken in een minimalistische woning met een bijzondere muzikale geschiedenis
Mode Mode Sonja Noël runt al 40 jaar modetempel STIJL in Brussel: 'Ik zag het als mijn missie om De Zes aan het grote publiek te tonen'
Mode Mode Tweedehands wordt populairder, maar Vlaming worstelt nog met duurzame modekeuzes: ‘Groene claims zijn verwarrend’
Review | Culinair Review | Culinair Bar Misera uitgetest: 'Zelden raakt een nieuwe zaak zo snel de grenzen van de perfectie aan'
Design Design Art deco voor dummies: waarom de stijl 100 jaar na haar ontstaan nog steeds relevant is
Culinair Culinair Belgische chef Paul Delrez bestormt Instagram: 'Tot mijn verbazing bleek ik te kunnen leven van mijn online kookwerk'
Mode Mode Belgisch topmodel Louise Robert: ‘Het ene moment wil iedereen je boeken, het volgende tel je niet meer mee'
Culinair Culinair Smakelijk weekend in Brugge: 50 restaurants, cafés en speciaalzaken in Brugge die een bezoekje waard zijn
Culinair Culinair Van de perfecte pizza tot Belgische klassiekers: 18 restaurants in Brugge waar je met plezier aan tafel schuift
Nieuws & Trends Nieuws & Trends Geen kunst, wel hot: hoe de Birkenstock transformeerde van hippiesandaal tot hippe slipper
Mode Mode Liveshoppen wordt steeds populairder: 'Het voegt de menselijke dimensie toe die de traditionele webshops misten'
Culinair Culinair Hoe blijft Michelin relevant in een tijd waarin iedereen met een smartphone recensent is?